15 Kata-kata Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 1443 H Bahasa Jawa

×

15 Kata-kata Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri 1443 H Bahasa Jawa

Bagikan berita
ilustrasi lebaran
ilustrasi lebaran

HALONUSA.COM - Lebaran Idul Fitri 1443 Hijriah tinggal eberapa hari lagi. Tidak afdhol tentunya lebaran tanpa bermaaf-maafan.

Berikut adalah 15 kata-kata ucapan maaf yang bisa dikirim kepada teman, sahabat dan handaitaulan dalam bahasa jawa.

1. "Kupat kecemplung santen, sedoyo lepat nyuwun pangapunten."

2. "Mbah Marijan iku pancen roso, jare wingi ketiban kelopo tapi yo tetep ora popo. Senajan riyoyo isih kurang sedino, sedoyo lepat lan salah kawulo nyuwun ngapuro."

Baca juga:

3. "Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo. Ngaturaken sugeng riyadi kagem Bapak lan Ibu sak keluargo mugi tansah sehat lan sentoso."

4. "Ngaturaken wilujeng Idul Fitri nyuwun agunging pangapunten, mugi kito kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah.

4. "Kula nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan lahir dumugining batin mboten langkung ngaturaken sugeng riyadi, mugi Gusti Allah ingkang kuoso paring ridho lan rahmatipun dumateng kito sedoyo."

5. "Dinten meniko dinten bakdo riyadi, kula menawi gadah kalepatan ingkang disengojo lan mboten disengojo dumateng panjenengan sak keluargo kula nyuwun agunging samudro pangaksami."

6. "Ngaturaken sugeng riyadi sedoyo lepat nyuwun pangapunten, mugo-mugo dosaku lan dosamu dilebur ing dino riyoyo iki."

7. "Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir dan batin."

Editor : Redaksi
Tag:
Bagikan

Berita Terkait
Terkini